Flere internasjonale løpere klar for Tromsø Arctic Skimo

Årets toppturfest legger opp til et bredt konkurranseprogram med den tradisjonelle lagskonkurransen (Arctic Team Skimo), downhill (Downhill Challenge), juniorkonkurranse og en race-klasse for de som har det letteste utstyret (Tromsø Skimo Challenge). Noe for alle håper vi! Til Tromsø Skimo Challenge har det allerede meldt seg mange lokale løpere og vi får besøk av internasjonale stjerner som Laetitia Roux (FRA), Jakob Herrmann (AUT) og vår norske landslagsutøver Malene Blikken Haukøy Laetitia er en fantastisk utøver og den mestvinnende i randonéesporten gjennom tidene med mangfoldige seire i både VM og de store konkurransene i Europa. Hun var også på vinnerlaget som gikk av med seieren i fantastiske Pierra Menta i år. En virkelig verdensstjerne i sporten. Jakob Herrmann fra Østerrike er blant de beste mannlige utøverne og har vært blant toppløperne i sporten over mange år. Senest i fjor var lå han an til å vinne Pierra Menta sammen med Kilian Jornet inntill han falt og brakk foten. I tillegg kommer en fantastisk gjeng fra Kreta. Tromsø Arctic Skimo samarbeider med Pierra Creta som er den sørligste randonéekonkurransen i Europa. De fleste her nord vil ha vanskelig med å se for seg en konkurranse på snø der, men det finnes. Til Tromsø kommer de med flere lag til Arctic Team Skimo. Vi er virkelig glad for at disse løperne fra topp og bredde kommer til konkurransen. Sammen bidrar det til en fantastisk toppturfest hvor det er både topp og bredde i et fantastisk fellesskap. 

Legg igjen en kommentar